Wellness centrum 4Comfort v Brně

V neděli odpoledne jsme s přítelem vyrazili do jednoho ze známých wellness center  - 4 Comfort v Brně.

Příjezd do Obřan, kde se toto centrum nachází, není složitý, ale lepší je doprava autem. Parkoviště je v letních měsících poměrně prázdné a můžete zaparkovat i mimo něj - u lesíka. Nicméně se sem dostanete i díky autobusům č. 75 a 57.

Před centrem je malá předzahrádka, všechno je útulné, moderní a čisté. Vstup stojí na celý den 299,- Kč a můžete zde být, jak dlouho chcete. To je opravdu fajn, pokud se chcete zrelaxovat a užít si fajn den bez davu lidí. Na recepci Vám dají čip na ruku - funguje i na vstup a skříňku, ručník a prostěradlo. Šatny jsou malé, ale akorát pro velikost centra 4Comfort. Dovnitř se chodí bez plavek rovnou, to je změna oproti Infinit Maximus - tam  je část, kde jste v plavkách a část saunová, kde bez.



Celé centrum je malé, ale rozložené do patra, což jej činí relativně "velkým". Je zde spousta sedaček a stolků s křesílkama, kde můžete odpočívat, relaxovat, užívat si sluníčka a zurčení vody v malém jezírku s rybičkama.

Jediné minus, které jsem shledala bylo, že nemají v létě přístupné všechny sauny. A saunové rituály neprobíhají tak často. Kolem poledne je tam klídek a pohodička, minimum lidí a pokud je venku hezky, dá se tu strávit hezké odpoledne. Ceny pití, zmrzlinových pohárů a toustů jsou velmi příznivé.

Je tu nyní otevřená terasa s možností vyvalení se na lehátkách  na sluníčku a v blízkosti jsou sprchy.
V přízemí jsou pak sauny a pára, bazén se slanou vodou,vyřívkama aodpočinkovou zónou.

Personál byl super, vyšel ve všem vstříc a atmosféra byla absolutně klidová a pohodová. Dokonce jsme s přítelem využili i odpočinkovou zónu a chvilku jsme si schrupli za zvuku zurčení potůčku. Tohle bylo hodně fajn.

Ve srovnání s Infinit centrem Maximus... musím říct, že na mně 4Comfort působil víc příznivě.... ať už minimem lidí, nebo přístupnou obsluhou - lidskou, řešící vše hned s pozitivním přístupem. Ano, v Infinit centru je tak 10x víc saun, jezírek, možností... ale pokud máte všude kolem lidi, ten relax a pohodu neprožijete tak, jak byste chtěli. Navíc se v Infinit centru snadno stane, že ručníky a prostěradla, která jste nechali ve vymezené skřínce, Vám někdo vezme a změní tak majitele.


 




Komentáře

Oblíbené příspěvky