Wellness v Infinit Maximus Resort u brněnské přehrady


V Infinit Maximus Resort jsme s přítelem byli již v zimě 2017, ale protože se nám tam velmi líbilo, chtěli jsme si tento zážitek zopakovat. Od přítele jsem dostala poukaz na 120 minut wellness + sauny zdarma a 30 minut navíc zdarma, jelikož jsme využili poukazu do 3 hodin odpoledne.

Trošku zklamáni jsme byli hned na počátku, protože i v takovém luxusním centru s moderním vybavením prostě neberou poukazy z mobilu.Tedy vše musíte mít s sebou vytisknuté.
Pokud nemáte poukaz fyzicky s sebou, řeší se to tiskem na místě, kdy musíte z mobilu složitě posílat mail na email resortu, který ani obsluha neznala a slečna co nás obsluhovala byla značně nepříjemná.
Tohle by se v dnešní době v tak luxusním resortu asi stávat nemělo...

Následná péče v samotném resortu je skvělá, od výřívkového bazénu počínaje přes slanou lázeň, jezírko, které má 14°C a samotné sauny - včetně saunového rituálu - konče.
Saun zde bylo dokonce zprovozněno více než v zimě a sezení venku na sluníčku, v houpačkách či na křesílcích, je opravdu fajn.

Co nám připadlo trošku škoda, bylo, že v areálu resortu se může přenášet jen pití v plastových sklenicích,.. ale třebas kolem matté dělala obsluha docela vědu, pokud nesedíte vyloženě u baru, máte zákaz se pohybovat s konvičkou a šálkem jinde, než řeknou.
Dále nás mrzelo, že saunové rituály nejsou hlášeny předem, což v zimě bylo normální - chodili zde zaměstnanci a hlásili, zvali zákazníky na saunové rituály, takže každý věděl, kdy a kam jít. Nyní si čas musí hlídat každý sám, což vzhledem k tomu, že hodinky a mobil si necháváme v šatnách, bylo trošku naprd.

Naopak rádi bychom pochválili místní muffiny, které jsou levné, dobré a je to fajn mňamka k zasycení a doplnění energie.

Za mě bych dala 4,7 hvězdiček z 5 ...  Maximus Resort je krásné místo se spoustou saun a výřívek, takže každý má možnost se zrelaxovat, užít si luxus a den v místě, kde je spousta zeleně, jezírka působí uklidňujícím dojmem a je o Vás zde maximálně postaráno.







Komentáře

Oblíbené příspěvky